ContactReikiDeekshaTachyonQuantum TouchQuantum Allergy

Elise van der Voort
Practitioner profile

Hallo, ik ben Elise.

Tijdens mijn zwangerschap op 37-jarige leeftijd, volgde ik mijn 1e workshop  Quantum-Touch. Dit heeft een extra dimensie gegeven aan mijn zwangerschap. Ik voelde na 1 dag werken met Quantum-Touch al dat deze healingtechniek de andere technieken die ik reeds kende, enorm versterkte. Het was zalig om met mijn zoontje in mijn buik te kunnen oefenen met Quantum-Touch op zowel mezelf en mijn ongeboren zoon, als andere mensen.
Mijn 1e workshop volgde ik in april 2007 en ik besliste al snel dat ik Practitioner wilde worden. In juni 2007 volgde mijn 2e workshop en kort daarna werd ik Practitioner. Ondertussen gebruik ik ook de Supercharging technieken bij mijn Quantum-Touch behandelingen.

In mijn praktijk combineer ik Quantum-Touch met Reiki (master sinds 2001), Tachyon, kinesiologie en EFT. Sinds 2009 ben ik erkend naturopaat en lid van de beroepsvereniging Naturopathica.

Ik ben en blijf enthousiast over Quantum-Touch en de wonderlijke mogelijkheden die Quantum-Touch kan bieden aan ieder mens die hiervoor openstaat. Quantum-Touch kan heling brengen op fysiek, emotioneel en mentaal niveau. Onlangs werd mijn heup nog recht gezet door een andere Quantum-Touch practitioner ! Er zijn heel veel mogelijkheden met Quantum-Touch, zolang ieder maar beseft dat degene die behandeld wordt zijn eigen healer is. Op het moment dat je er klaar voor bent kunnen er wonderen gebeuren !!

ContactReikiDeekshaTachyonQuantum TouchQuantum Allergy