ContactReikiDeekshaTachyonQuantum TouchQuantum Allergy

Elise van der Voort
Wat is tachyon
Getachyonis. water
Silicadisk
Panth.juice/Ultra Fr
Glascel
TLC Bars
Happy Souls
Tachopunctuur
Shop
Cocoon

De getachyoniseerde cocoon is wellicht het meest effectieve getachyoniseerde artikel dat lichaam en geest in balans brengt. Deze cocoon is bijzonder populair vanwege haar diepgaand effect op het hele 'zijn'. De cocoon creëert een mogelijkheid voor je hele wezen om eenheid te ervaren.

Tijdens een cocoonsessie lig je in een drie dimensioneel tachyonenergiebad. De onderdompeling in dit veld van tachyonenergie heeft op ieder een ander effect.

De specifieke manier waarop de onderdelen van de cocoon rond het lichaam worden gelegd, creëert een zeer sterke en richtingaangevende energiestroom die balancering en energetische reiniging stimuleert. De cocoon verticaliseert je energetisch systeem en verbindt daardoor je fysieke, emotionele, mentale en spirituele energielichamen met je blauwprint. Dit creëert een intens gevoel van rust, tijdloosheid en grenzeloosheid. Het voelt niet alleen fantastisch, het stimuleert ook elk helingsproces op alle niveaus van je 'zijn'.

De cocoon kan op alle momenten gebruikt worden om stress te verminderen, meditatie te verdiepen, mentale helderheid te vergroten of om je hele zijn te herbronnen.


ContactReikiDeekshaTachyonQuantum TouchQuantum Allergy