ContactReikiDeekshaTachyonQuantum TouchQuantum Allergy

Elise van der Voort
Wat is tachyon
Cocoon
Getachyonis. water
Silicadisk
Panth.juice/Ultra Fr
Glascel
TLC Bars
Happy Souls
Shop
Tachopunctuur

Tachopunctuur staat voor de versmelting van 5000 jaar wijsheid en ervaring van de Chinese geneeskunst met de moderne kwantumtechnologie. Men baseert zich op het feit dat het menselijk lichaam verbonden is met Al Wat Is. Vanuit dit oogpunt wordt ziekte aanzien als gevolg van een verstoorde communicatie met de bron van alle leven.

Tachopunctuur brengt een methode en strategie die op een simpele en effectieve manier onze verbinding met de bron versterkt en herstelt. De focus wordt gelegd op de gehele energetische matrix en een versnelde regulatie opdat het innerlijke systeem in balans komt.

Indien we de lichaamseigen wijsheid en het zelfregulerend systeem ondersteunen via de meridianen met behulp van tachyonantennes is het resultaat voorspelbaar: stralende gezondheid, hogere vitaliteit, meer creativiteit en een scherpere intuïtie. Met tachopunctuur genieten we van al deze voordelen zonder enige risico of neveneffect.

Tachopunctuur introduceert een nieuwe techniek waarbij geen gebruik meer gemaakt hoeft te worden van naalden, druk, licht of andere stimulatie. In plaats daarvan worden kleine 8 mm tachyon-cellen gebruikt en die worden gedragen op de juiste punten op het lichaam tot de energetische onbalans zich hersteld heeft.

ContactReikiDeekshaTachyonQuantum TouchQuantum Allergy