ContactReikiDeekshaTachyonQuantum TouchQuantum Allergy

Elise van der Voort
Practitioner profile
Quantum Touch

Quantum Touch® is een methode van praktische healing. Met gebruikmaking van slechts een zeer lichte aanraking van jezelf of anderen kun je het zelfgenezend vermogen van het lichaam substantieel versnellen. Het effect is zo onmiddellijk en zo bijzonder, dat je daadwerkelijk kunt zien of voelen dat botten zich in het lichaam spontaan herschikken door slechts een lichte aanraking. Naast herschikking van botten worden pijn en ontstekingen snel verminderd, terwijl organen, systemen en klieren in evenwicht worden gebracht.

Quantum Touch werd uitgetest in ziekenhuizen en operatiezalen. Het wordt gebruikt door een groot aantal artsen, osteopaten en kinesisten. Ook acupuncturisten en Reiki-masters gebruiken Quantum Touch omdat Quantum Touch de werking van hun behandelingen nog versterkt. Quantum Touch heeft aldus zijn nut bewezen op verschillende gebieden, omdat het een veilige en natuurlijke manier is om het zelfgenezend vermogen van het lichaam te versterken en er geen grenzen zijn aan zijn werking. 

Persoonlijk heb ik gemerkt dat Quantum Touch de helende werking van een Reiki-behandeling enorm versterkt en de combinatie heeft mij al regelmatig verwonderd over de intensiteit van de healingen. Uiteraard blijft de persoon die zich laat behandelen de healer, in die zin dat hij zijn genezing wel of niet toestaat en dit in eigen hand heeft. Met Quantum Touch kun je zelfs gewrichten weer op de juiste plaats krijgen, als het lichaam hier uiteraard aan toe is.


ContactReikiDeekshaTachyonQuantum TouchQuantum Allergy