ContactReikiDeekshaTachyonQuantum TouchQuantum Allergy

Elise van der Voort
Wat is tachyon
Cocoon
Getachyonis. water
Silicadisk
Glascel
TLC Bars
Happy Souls
Tachopunctuur
Shop
Panth.juice/Ultra Fr

Getachyoniseerde Panther JuiceTM

 

Getachyoniseerde Panther Juice is een krachtig product, anders dan ieder ander in zijn soort. De mogelijkheden ervan om pijn te verzachten zijn werkelijk verbazingwekkend. Deze zalf kan binnen enkele minuten na het aanbrengen de spieren ontspannen en de pijn van artritis verminderen. Getachyoniseerde Panther Juice werd uitgebreid door 22 medici getest vóór het op de markt kwam. Het werd door hen met veel lof onthaald en het heeft sindsdien lyrische kritieken gekregen. Dr. Rocco Ruggiero verklaarde met nadruk: "Panther Juice is een succes! Ik raad grote productie en beschikbaarheid aan. De resultaten zijn werkelijk 100 % bij het verzachten van pijn en het verminderen van zwellingen van gewrichten." Meer dan 90 % van de mensen die Getachyoniseerde Panther Juice gebruiken, hebben het enthousiasme van Dr. Ruggiero herhaald. Ze hebben gemeld dat Getachyoniseerde Panther Juice de pijn slechts 15 minuten na het aanbrengen wegneemt of aanmerkelijk vermindert. Bovendien waarderen ze de zuiverheid van het product.

 

Getachyoniseerde Panther Juice is zeer eenvoudig te gebruiken:  

1.         Probeer een bescheiden hoeveelheid van het product op een klein stukje huid uit. Dit zal u helpen om vast te stellen hoe u op het product zal reageren.

2.         Wrijf Getachyoniseerde Panther Juice rijkelijk in het hele gebied waar u pijn ervaart. Laat de plek drogen voordat u deze met kleding afdekt.

3          Ontspan u en geniet van de pijnverzachtende kracht en   snelheid van Getachyoniseerde Panther Juice.

 

Normale gevolgen van het gebruik van Getachyoniseerde     Panther Juice:

 

Het is normaal één of meer van de volgende reacties te ervaren:

Verhoogde warmte van het lichaam, vooral op de plaats waar het is aangebracht 

Jeuken

Helder gele urine

Verhoogde Energie

Verhoogd gevoel van welzijn

Al deze gevolgen zijn natuurlijk en zullen na korte tijd verdwijnen. Ze zijn het gevolg van de snelle opname van het vitamine B-complex (één van de natuurlijke ingrediënten van het product) van de Getachyoniseerde Panther Juice in het lichaam.

De harmoniserende uitwerkingen van Getachyoniseerde Panther Juice worden gewoonlijk binnen de eerste 15 minuten na het aanbrengen gevoeld en duren doorgaans 6 tot 24 uur. U kunt Getachyoniseerde Panther Juice, indien nodig, tot vier maal daags gebruiken.

Ingrediënten:

Bevat o.a. Getachyoniseerd: water, MSM, aloe vera, arnica, ginkgo biloba, glycerine, selenium, zink- en  mangaanchelaat, B1, B2, B3, B6 en B12.


Goed schudden voor het gebruik. Getachyoniseerde Panther Juice kan alleen of in combinatie met andere Getachyoniseerde producten worden gebruikt. Dit product creëert doorstroming en warmte.

 

Wanneer u echter allergisch voor B-vitamines bent doe dan op een klein plekje een test voordat u het over een groter deel van  uw lichaam verspreidt! Alleen uitwendig gebruiken!

De prijs voor een flesje Panther Juice van 1/2 oz is 12,95 €

 

Getachyoniseerde Ultra Freeze TM

 

Getachyoniseerde Ultra Freeze is een krachtige verkoelende zalf voor uitwendig gebruik. Het kan pijn verzachten bij o.a. artritis, rugpijn, hoofdpijn, sportblessures, brandwonden, insektenbeten en een stijve nek. Dit product kan binnen enkele minuten na het aanbrengen balans creëren bij pijnlijke en gespannen spieren. Het kan eveneens gebruikt worden bij allergie, astma en sinusitis. Bij vastzittende slijm en hoest kan de borst en rug ingewreven worden met Ultra Freeze. Bij verstopping van de neus kan Ultra Freeze geïnhaleerd worden.

De nieuwe Ultra Freeze zal snel een nieuwe Tachyon legende worden door de manier waarop deze in staat is om snel balans te creëren bij vermoeide en pijnlijke spieren en mag in een sporttas of een EHBO-kit niet ontbreken ! 

  

Deze zalf is alleen uitwendig te gebruiken en ieder contact met de ogen dient vermeden te worden.

De prijs voor een flesje van 30 ml is 28 € (excl. portkosten en o.i.v. de dollarkoers).


 ­

 

ContactReikiDeekshaTachyonQuantum TouchQuantum Allergy