ContactReikiDeekshaTachyonQuantum TouchQuantum Allergy

Elise van der Voort
Wat is tachyon
Cocoon
Getachyonis. water
Panth.juice/Ultra Fr
Glascel
TLC Bars
Happy Souls
Tachopunctuur
Shop
Silicadisk

GETACHYONISEERDE TM SILICADISK

De silicadisk is een schijfje van geperst SiO2 (kwarts) dat het tachyoniseringsproces heeft ondergaan. Deze brengt de fijnstoffelijke energievelden in contact met tachyonenergie, waardoor elk levend systeem kan evolueren naar balans, verjonging en heling. Overal waar zich een energietekort voordoet zal het lichaam deze energie naar zich toetrekken. Bijgevolg kunnen de cellen en organen weer hun normale functie hervatten. Ook chaotische energie (geopatische stresslijnen en electrosmog) wordt na contact met tachyonenergie geordend.

De getachyoniseerde silicadisk heeft een zeer ruime toepassing. Regelmatig gebruik creëert een kwantumsprong voor uw gezondheid!

De getachyoniseerde silicadisk is verkrijgbaar in 10 cm en 15 cm Ǿ. De prijs is +/- 52 euro voor een disk van 10 cm (per 3 stuks +/- 130 euro (excl. portkosten en o.i.v. de dollarfluctuatie)

De miniformaten (15 – 28 – 35 mm) dienen voor gebruik op het lichaam (wonde, bloeduitstorting, pijnpunt, thymus, tachopunctuur,…).

De phonedisk (24 mm) past op elke GSM!

Toepassingen:

  • Pijnbestrijding: plaats de silicadisk op het pijnpunt van je lichaam.
  • Linker en rechterhersenhelft werken meer synchroon bij gebruik van de silicadisk: plaats ze achter in je boek, in de richting van je hoofd: betere concentratie en studieresultaten!
  • Chakrabalancing: dagelijks de silicadisk 5 min. voor elke chakra houden.
  • Plaats 's nachts de silicadisk 10 cm boven of onder je hoofd aan het hoofdeinde van je bed, in de richting van je voeten. Dit ondersteunt een verticale stroom in je energieveld.
  • Een silicadisk achteer het scherm van je PC en op je GSM neutraliseert de schadelijke EMV's.
  • Een silicadisk op de zekeringskast ontstoort het circuit in je woning.
  • Een fles mineraalwater, verse groentes of fruit op de silicadisk, geeft je voedsel een hogere bio-energetische waarde (water is na 4 uur optimaal, maar enkele minuten geeft ook reeds een mooi resultaat).
  • Planten en bloemen nemen meer levensenergie op, dankzij een silicadisk onder de bloempot.
  • En zo zijn er nog vele andere voordelen ...

Prijzen:

10 cm Ǿ : 51,50 € per stuk, 130 € voor 3 stuks

15 cm Ǿ : 80,50 € per stuk, 213 € voor 3 stuks

Miniformaten:

15 mm: 19,50 € per stuk, 54,50 € voor 3 stuks

28 mm: 30,50 € per stuk, 83,50 € voor 3 stuks

35 mm: 32,50 € per stuk, 89 € voor 3 stuks

Phonedisk: 24,50 € per stuk, 70 € voor 3 stuks

Nb. Deze prijzen zijn excl. portkosten en o.i.v. de dollarflucutatieContactReikiDeekshaTachyonQuantum TouchQuantum Allergy